logobannerikuva
Toimitusehdot

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Koruja.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Koruja.fi vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle. Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7 
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Toimituskulut

  • Toimitamme tuotteemme Postin välityksellä.
  • Pakkaus ja toimituskulut 4€ tuotteiden painosta riippumatta.

Toimitusaika

  • Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.
  • Ennakkomaksuissa postitamme tuotteen kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Toimitusaika ennakkomaksulla maksettaessa 2-12 työpäivää.
  • Mikäli tuote on tilapäisesti loppu, ilmoitamme siitä asiakkaalle viipymättä.
  • Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Optikko ja Kello Seppänen Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
  • Optikko ja Kello Seppänen Oy toimittaa tuotteita vain Suomessa. Kaikki toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä

Palautukset

  • Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuotteessa kiinni olevan sinetin tulee olla ehjä.
  • Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen myynti@koruja.fi tuotteen palauttamista. Kuluttaja voi palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen Optikko ja Kello Seppänen Oy-verkkokauppa PL 68, 76101 Pieksämäki.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

  • Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto virkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee konttorissa heti asiata vahinkokilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.
Maksutavat    Toimitustehdot    Yritys    Rekisteriseloste    Linkit    Etusivu    Yhteystiedot